Meeting New People IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


iSpeech.org

Meeting New People IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Meeting New People IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1. Do you like meeting new people?

Answer:- Yes, of course, I like to meet with new masses and know about their nature as well as the likes or dislikes of individuals.

Question 2. How do you feel when people welcome you?

Answer:- I feel very contentment at that time because I also have a lot of space in my heart for other people. If they give me a lot of respect and a lot of love, I also give them.

Question 3. Do you often meet new people?

Answer:- Yes, of course, I very social person, as well as I use social tools due to this I need a letter from new individuals and chat with them.

Question 4. Can you tell if you like someone when you meet them for the first time? Why?

Answer:- Most people avoid saying anything controversial, especially when meeting someone for the first time, because I want to play it safe to ensure everyone likes them. But, you really want to be memorable; you may want to make a statement without insulting anyone or saying, of course.

Question 5. What do you like to talk about?

Answer:- Mostly, I prefer to talk on career metro as well as nature about person moreover I am very shopaholic person, and I also talked regarding clothes and shows because both things are my favourite.

Question 6. Have your discussion topics changed since you were a child?

Answer:- Yes, definitely, that's time I always talk about eating things, regarding cartoons CID as well as dresses and games. But now I am also talking about serious topics.

Question 7. Do you change your opinion frequently?

Answer:- No, I don't change your opinion frequently, but whenever I am confused about some situations at that time, I talk with my friends as well as my parents as that solve my matter.

Question 8. Do you prefer to talk or listen?

Answer:- I prefer both men and talk with someone. I also listen to him or her.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.