Photos & Clothes IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


Powered by iSpeech

Photos & Clothes IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Photos & Clothes IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- What is your favourite item of clothing?

Answer- Well, I wear different types of clothes. Apart from it, my favourite clothes are salwar kameez. It suits my personality. After wearing the salwar kameez, I feel comfortable and relaxed. So that is why I usually give more preference to my favourite clothes.

Question 2:- Are there any traditional clothes in your country?

Answer- Well, there are a number of clothes in my nation. Apart from that, the salwar kameez and dhoti kurta are also traditional clothes for my country. People usually wear traditional clothes as well as it describes my tradition. After that, it is also my favourite clothes.

Question 3:- Where do you usually purchase your clothes?

Answer- Well, I am a shopaholic person. I usually buy new clothes. After that, mostly I purchase my clothes from the SK suites store. It is also 2 km far away from my home town. Apart from it, every Sunday I visit there with my kith and kins. This shop is also famous for traditional clothes. Furthermore, they also give discount offers.

Question 4:- Have you ever bought clothes online?

Answer- yes, I have purchased many clothes with the help of online maps. Apart from it, I am a shopaholic person. So that's why I give more preference to purchasing the clothes. After that, In my perspective, online shopping is best rather than offline shopping. With the help of online shopping, people can get the discount offers such as the Shopper to give the buy one get one offers on any product.

Question 5:- Who do you usually take photos of?

Answer- Certainly, I usually take photos in my daily routine. Apart from it, I take photos with my kith and kins. Sometimes, I go outside at any party function that time, I click some pictures.

Question 6:- How do you keep your photos?

Answer- Well, I take care of my photos in different ways, such as I store my some pictures in a memory card, pin drive and an album. Apart from it, I have also uploaded my pictures in Google maps. It secures my photos.

Question 7:- Do you keep your photographs on your computer?

Answer- Yes, I take care of my photographs with the help of the computer. Apart from it, I store my pictures in computer software. After that, due to the computer, I save some photos in computer memory.

Question 8:- Have you framed any of your photos?

Answer- Yes, I have so many frames of my photos. Apart from it, with the help of frames, I can save my photos easily. After that, I store my pictures for my memory.

Question 9:- Do you prefer to send postcards to people or to send photos that you took yourself?

Answer- Yes, definitely I send photos that I took myself. Apart from this, I share pictures with my kith and kins. In my perspective, it is the best way to share the experience with near and dear.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.