Housework & Family IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


iSpeech

Housework & Family IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Housework & Family IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- How many people are there in your immediate family?

Answer:- Well, my family has only four members, including me, my parents and my older sister.

Question 2:- Who do you get on best within your family?

Answer:- To be honest, I have more bonding with my mother and my sister, especially my sister. I have told almost all the secrets to my sister.

Question 3:- Do you have a large extended family?

Answer:- No, I don't have any large extended family, but if you count my uncle's family too, then it will become 15 to 16 members family.

Question 4:- What do you do together with your family?

Answer:- Usually, we talk about general information and many times we have about some special series or movies to watch with all.

Question 5:- Why is family important to you?

Answer:- Usually, we talk about general information and many times we have about some special series or movies too with my family.

Question 6:- Do you do housework at home?

Answer:- Yes, many times I have cleaned my room and house too if my mother is out of town.

Question 7:- What kind of housework do you often do?

Answer:- As previously said, yes, I have done my household work such as sweeping the room, cleaning the tables, making the food, and many more.

Question 8:- Did you do housework when you were a child?

Answer:- I remember that in childhood, I only swept my room only because my mother believed that I was too small a kid and I could get injured by things while doing the employment, so that's why she didn't let me do anything.

Question 9:- Do you think that children should do housework?

Answer:- In my opinion yes children should do household work in their childhood so that he can get the value of doing thing and in the future, he can have no issue to do that work again.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.