Insects IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


iSpeech.org

Insects IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Insects IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you prefer to read newspapers or magazines?

Answer:- Yes, definitely I adore reading newspapers or magazines.

Question 2:- Did you prefer to read the news online or in a printed newspaper

Answer:- I like both news online as well as printed newspapers.

Question 3:- Do you like insects?

Answer:- No, I do not prefer insects.

Question 4:- Are there many different insects where you live?

Answer:- I am staying at Mirpur in Dhaka. Here I see various sorts of insects, for instance, mosquitoes, ants, lizards and cockroaches.

Question 5:- Do you think insects are useful?

Answer:- I assume that insects are harmful to the agriculture sector.

Question 6:- What do you think is the best age to learn driving?

Answer:- I presume that, after completing education, the best age to learn driving.

Question 7:- How do you feel about getting older?

Answer:- Looking at physical changes, I realise about getting older. Such as altering the colour of hair as well as the colour of beard.

Question 8:- Should we treat people of different ages in the same way?

Answer:- We should not treat individuals of various ages in similar ways.

Question 9:- Why do people go fishing?

Answer:- People go fishing for getting pleasure.

Question 10:- Do you like eating fish?

Answer:- Definitely, I adore eating fish because it contains a lot of vitamins and minerals.

Question 11:- Where can you see fish?

Answer:- I can see fish in various places, for instance, ponds, canals, rivers, the sea as well as the ocean.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.