TV & Home IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


iSpeech.org

TV & Home IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


TV & Home IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Who do you live with?

Answer:- I am residing with my husband and a two-year kid in a two-bedroom flat on the fourth floor of a high rise building.

Question 2:- What is your favourite room in your home?

Answer:- Definitely, my living is because there is an open kitchen which I love to spend most of the time. My living area has a sofa cum bed which is comfortable for my entire family.

Question 3:- How is your home decorated?

Answer:- My entire is scattered with the money plant leaves, which I like the most because it provides a lot of benefits for humans.

Question 4:- Do you like visitors coming to your home?

Answer:- Of course not. I don't like to invite any of my relatives or friends, and I don't even go to their homes because after giving birth, I am a little busy with my household chores and kid chores, so I cannot handle others.

Question 5:- Do you like watching TV?

Answer:- Yes, of course, I do like watching TV in the evenings. I generally watch all the TV shows and reality shows.

Question 6:- What is your favourite TV show now?

Answer:- As of now, I am interested in watching big boss as it is quite interesting sometimes.

Question 7:- What was your favourite show when you were a child?

Answer:- When I was younger, I used to watch all the children tv shows like tom and jerry, Doraemon like many more.

Question 8:- Do you like watching TV shows from other countries?

Answer:- Yes, I do like to watch tv shows from other countries like Korean shows, and those are available on Netflix ott also.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.